WORKING WITH US

Bliv lager- og logistikoperatørelev i Aalborg Portland

Ansøgningsfrist
09/11/2017

Vil du være en del af et solidt team, hvor sammenhold er med til at holde vores årlige produktion på 2 mio. tons cement kørende? Drømmer du om et spændende og lærerigt uddannelsesforløb på vores store reservedelslager? Så er du måske vores nye lager- og logistikoperatørelev.

 

Udfordringer og udvikling i uddannelsen
Som lager- og logistikoperatørelev på Danmarks eneste cementfabrik, får du et spændende uddannelsesforløb, hvor du kommer til at arbejde med mange forskellige opgaver inden for lager, indkøb og transport.

Du servicerer blandt andet Aalborg Portlands interne kunder med reservedele, så produktionen aldrig halter. Og du modtager og kontrollerer varer og kører truck på vores store produktionsområde i Aalborg.

Du kommer vidt omkring og møder kollegaer fra mange forskellige faggrupper, så vi kan godt garantere masser af udfordringer og både faglig og personlig udvikling i forløbet.

Udover den praktiske uddannelse vil du blive tilknyttet skoleophold på AMU Nordjylland.

 

Du har lyst til at arbejde med teknik og maskiner
For at blive lager- og logistikoperatørelev hos Aalborg Portland skal du have gennemført grundforløbet på AMU Centeret med et godt resultat.

Reservedelslageret spiller en afgørende rolle for, at vores produktion kan køre, som den skal. Derfor er det vigtigt, at du har en god sans for orden, er initiativrig, fleksibel og serviceminded, så dine kollegaer altid kan regne med, at du leverer. Og at du holder hovedet koldt og prioriterer rigtigt, når det går stærkt.

Vi anvender SAP til vores lager- og økonomistyring, så har du erfaring hermed vil det være en fordel.

 

Stor selvstændighed og gode kollegaer
Som lager- og logistikoperatørelev i Aalborg Portland går du på arbejde i en international koncern kendetegnet ved ansvarlighed, samarbejde og dygtighed.

På reservedelslageret bliver du en del af et solidt team med tre kollegaer. Der kan godt være tryk på, når vi skal have lageret til at spille, men du kan altid finde en hjælpende hånd og et godt grin undervejs.

Vi har gode personaleforhold, og vores aktive personaleforening har sikkert en aktivitet, der er lige noget for dig.

 

Sådan ansøger du
I din ansøgning bedes du kort fortælle lidt om dig selv og dit uddannelsesforløb. Derudover hører vi gerne om dine fritidsinteresser og tidligere jobs, samt dine planer for fremtiden.

Er du over 25 år og dermed voksenelev, bedes du desuden vedlægge en RKV (realkompetencevurdering) sammen med din ansøgning.

Send din ansøgning via vores rekrutteringssystem ved at klikke på Søg jobbet nederst på siden. For relevante spørgsmål om jobbet kan du kontakte Warehouse Supervisor Ulrik Jensen på tlf. 2429 1235.

 

Solid Rocks!
Aalborg Portland A/S er Danmarks eneste cementproducent og råder over en af Nordeuropas største cementfabrikker beliggende i Aalborg samt siloanlæg i havne over hele landet. Fabrikken i Aalborg producerer årligt to millioner tons fordelt på grå og hvid cement, som afsættes i Danmark, det øvrige Nordeuropa samt USA.

Aalborg Portland A/S beskæftiger godt 335 medarbejdere i Danmark og har pr. september 2017 lanceret et Graduate program for nyuddannede. Et mangeårigt fokus på miljø- og energiinvesteringer har resulteret i, at fabrikken i dag er anerkendt som en af de mest ressourceeffektive cementfabrikker i verden.