WORKING WITH US

Vagtsmed

Danmark

Ansøgningsfrist
22/10/2017

Vagtsmed til Aalborg Portland

Er du til sværindustri og enorme maskiner? Og vil du være en del af et solidt team, hvor ægte sammenhold holder vores årlige produktion på 2 mio. tons cement kørende? Så er det måske dig, vi søger som vagtsmed til vores cementfabrik hvor det er afgørende, at produktionen forløber kontinuerlig og fejlfrit.  

Du og dine kolleger sikrer kvalitet i vedligeholdelsen af vores enorme maskinel

Som medarbejder på Aalborg Portland arbejder du i en produktion med enorme maskiner og voldsomme kemiske, fysiske, elektriske og mekaniske processer i meget stor skala. Sammen med dine kolleger arbejder I målrettet for at vedligeholde vores maskinel og holde produktionen kørende.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

Udføre vedligehold af mekaniske anlæg

  • Forefaldende opgaver i arbejdsområdet.

Du vil være en del af et vagthold med stiftende arbejdstider, blandt andet vagt hver anden weekend. Du er faglært inden for metalfagene og du er dygtig til dit arbejde!

Vi forestiller os, at du har tre eller flere års erfaring i en tilsvarende stilling inden for den tunge industri.

Du er god til at samarbejde, fleksibel og parat til at give en hånd med, når det brænder på.

Du bliver en del af et team, der sætter pris på sikkerhed

Vi tilbyder en attraktiv stilling, hvor du bliver en del af vedligeholdelsesafdelingen, der i kraft af opgavernes variation og kompleksitet, vil give dig gode muligheder for yderligere faglig udvikling.

Sådan ansøger du

Send din ansøgning (senest 22. oktober) via vores rekrutteringssystem ved at klikke på ”Ansøg” nederst på siden. For relevante spørgsmål om jobbet kan du kontakte Supervisor, Christian Jensen på tlf. +45 24291257.

Solid Rocks!

På Aalborg Portland styrer og vedligeholder du og dine kolleger store maskiner og endnu større produktionsanlæg. Vores berømte gravemaskine graver eksempelvis op til 2.200 tons kalk i timen ved siden af vores 40 meter dybe kalksø. Det er et gravalvorligt arbejde. Solidt sammenhold er fundamentet for, at vi både får noget fra hånden og passer på hinanden.

Solid Rocks! Find et job på www.aalborgportland.dk