WORKING WITH US

Procesoperatør/Specialarbejder

Danmark

Ansøgningsfrist
13/08/2017

Procesoperatør/Specialarbejder

Vil du bidrage til at holde produktionen i gang – hele året rundt? Så er det måske dig, vi søger til i vores Produktion. Du vil få en bred vifte af udfordringer i et job, hvor løsning af uforudsete driftsproblemer i vores cementproduktion er en del af hverdagen. En hverdag hvor to dage ikke er ens.

Du er fleksibel og træder til for at sikre driften

Din primære arbejdsopgave er helt overordnet at føre tilsyn med vores procesanlæg og maskiner.

Desuden vil du også skulle udføre fejlfinding på produktionsanlæg samt rapportere herom i SAP, udtage prøver og udføre diverse forefaldende arbejde.

Jobbet er fuldtid og arbejdstiden er 7 døgns kontinuerlig holddrift i tre skift.

 

Erfaren procesoperatør med håndværksmæssig snilde

Du har enten en uddannelse som procesoperatør, eller har tilsvarende viden, samt erfaring med drift af procesanlæg – og du vil naturligvis få den nødvendige oplæring. Derudover er det en forudsætning, at du har kørekort til personbil og truckkort.

Følgende ord beskriver dig:

-Mødestabil – hver dag

-Både selvstændig og god til at samarbejde-

-Samvittighedsfuld og altid parat til at give en hånd med, når det går stærkt.

Kendskab til SAP, Microsoft Excel og engelskkundskaber er en fordel, men ikke et krav.

Teamwork og åben dialog er nøgleord i afdelingen

Som vagtgående driftsmedarbejder kommer du til at indgå i et team af dygtige kollegaer, hvor teamwork med gensidig respekt, tillid og en åben dialog prioriteres højt i dagligdagen.

Du vil få 12 kollegaer i afdelingen og referere til driftslederen.

Sådan ansøger du

Send din ansøgning via vores rekrutteringssystem hurtigst mulig og senest den 13. august. Vi afholder løbende samtaler. Spørgsmål til stillingen kan besvares af Driftsleder Michael Møller på tlf.: 2429 1087.

Fakta om din måske kommende arbejdsgiver! 

Som medarbejder i Aalborg Portland arbejder du med enorme maskiner og komplekse fysiske, elektriske og mekaniske processer i meget stor skala. Vi arbejder målrettet for at vedligeholde vores materiel og holde produktionen kørende. Men vi planlægger også for fremtiden. Så uanset om du er håndværker, ingeniør, teknolog, lastbilchauffør eller akademiker, har vi et solidt job til dig – både hvis du er lærling, nyuddannet eller allerede har stor erfaring.

Vi er 335 medarbejdere på Aalborg Portland, og hvert år fremstiller vi omkring 2 mio. tons cement. En af vores ovne – rotérovn 87 – producerer op til 4632 tons cementklinker om dagen med forbrændingstemperaturer på op til 1500 grader. Vores berømte gravemaskine graver op til 2.200 tons kalk op i timen ved siden af vores 40 meter dybe kalksø. Cementfabrikken leverer også fjernvarme til omkring 24.000 husstande i Aalborg. Vil du være en del af holdet?