WORKING WITH US

Betonchauffører med stort kørekort søges til Unicons fabrik i Næstved

Ansøgningsfrist
05/05/2017

Jobbet

Unicon leverer færdigblandet beton af høj kvalitet og service til byggeprojekter i hele Danmark og er markedsledende på sit felt.

Vi søger chauffører til betonudkørsel. Kan du lide at arbejde med entreprenørmateriel og have kundekontakt, så er jobbet som betonchauffør måske noget for dig.

Med udgangspunkt fra vores fabrik i Næstved, vil du indgå i et fleksibelt team med gode kolleger om afviklingen af den daglige betonproduktion samt forefaldende arbejde på fabrikken. Du får en arbejdsdag på asfalten og ude på byggepladserne.

Stillingen refererer til fabrikkens daglige leder.

Du skal være i besiddelse af stort kørekort og EU bevis. Ansøgere med kørekort til hænger/trailer vil blive foretrukket. Har du krancertifikat samt erfaring fra entreprenørbranchen vil det ligeledes være en fordel.

Vi forventer, at…

  • du har en god fysik
  • du er præsentabel og serviceminded
  • du kan holde orden omkring dig
  • du er fleksibel med arbejdstider – og villig til at påtage dig overarbejde

Vi tilbyder…

  • et selvstændigt og alsidigt job
  • et godt jovialt og kollegialt arbejdsmiljø
  • gode løn- og ansættelsesvilkår

Er du interesseret, så send venligst din ansøgning via stillingsannoncen på vores hjemmeside inden den 5. maj 2017. Der indkaldes løbende til samtaler.

Hvis du vil vide mere om stillingerne, kan du kontakte områdechef Jacob Christensen på mobil 2362 6202. Der indkaldes løbende til samtaler.

Unicon producerer og sælger fabriksbetonløsninger i Danmark, Norge og Sverige. Unicon er Skandinaviens førende udbyder af fabriksbeton og indgår som et forretningsområde i Aalborg Portland Holding, der er en del af den italienske Cementir koncern.

For yderligere information se www.unicon.dk.