WORKING WITH US

Teknisk konsulent

Danmark

Ansøgningsfrist
28/04/2017

Om jobbet

Med reference til vores kommercielle direktør søger vi en engageret og velfunderet teknisk konsulent. Du bliver en del af et stærkt og kompetent team af tekniske og kommercielle profiler, der sikrer vores kunder den bedste rådgivning i anvendelsen af cement, mørtel og beton.

Vi varetager salg, rådgivning og øvrige serviceydelser til industri & håndværker kunder i hele Danmark & Norden, hvor du bliver en nøgleperson i forhold til at fortsætte og videreudvikle vores førende position på det danske marked. 

Som teknisk konsulent i Aalborg Portland får du følgende arbejdsopgaver:

  • Udvikling og vedligeholdelse af kunderelationer
  • Afdækning og forståelse af dine kunders forretnings- og produktionsmæssige udfordringer, så kundens anvendelse af vores produkter er optimal; såvel teknisk som økonomisk
  • Rådgive i cement, mørtel og beton til kunder og forbrugere af cement, herunder gennemføre produkttekniske opgaver og projekter i tæt samarbejde med dine kunder
  • Kundebesøg og opfølgning på projekter og samhandelsaftaler, så du fastholder og udvikler kundernes tilfredshed
  • Medvirke i Aalborg Portlands interne udviklingsprojekter for optimering og udvikling af cementer, egenskaber og sortiment ud fra din viden om kundernes behov

Samlet set skal du forvente at bruge ca. 60 % af din tid ude hos kunderne i Danmark & Norden, og den resterende del af tiden på vores kontor i Aalborg. Der må påregnes ca. 20-30 overnatninger om året.

Styrke til at forme fremtiden

Du har en relevant ingeniørmæssig baggrund (f.eks. bygningsingeniør) eller alternativt kan du dokumentere flere års erfaring fra lignende job – gerne i byggebranchen – så du har opbygget den fornødne tekniske indsigt og ballast. Vi forestiller os samtidig, at du har en baggrund/ballast med 3-5 års erfaring med BtB teknisk rådgivning. Dermed ved du, hvad et konsulentjob indebærer mht. frihed under ansvar og samtidig selvstændigt at kunne planlægge og følge op på kundemøder.

Du er en udadvendt og tillidsvækkende person med naturlige evner til at knytte relationer, da du bliver en vigtig og aktiv person i den danske betonbranche. Solide tekniske kompetencer inden for såvel teoretisk som praktisk betonteknologi er derfor en fordel i jobbet.

Det falder dig i konsulentrollen naturligt at drøfte værdiskabelsen af vores produkter og serviceydelser i forhold til kunden.

Du er rutineret bruger af Office-pakken og desuden er det en forudsætning, at du har kørekort til personbil.

Du tilbydes

For den rette kandidat er dette en spændende og udfordrende stilling med et selvstændigt ansvar med rig mulighed for at præge udviklingen på vores danske & nordiske markeder. Der er tale om en dynamisk arbejdsplads med engagerede og dygtige kolleger samt en fri og uformel omgangstone. Vi tilbyder en god løn i forhold til kvalifikationer samt pensionsordning og diverse personalegoder.

Kontakt
Yderligere oplysninger får du hos René Fich Jespersen, Kommerciel direktør, på telefon 20220280.

Send venligst din ansøgning via stillingsannoncen på vores hjemmeside www.aalborgportland.com snarest muligt og senest inden ansøgningsfristen den 28.april.