WORKING WITH US

Key Account Manager til Unicon

Ansøgningsfrist
28/02/2017

Om jobbet

Vi søger en dynamisk og kommercielt stærk Key Account Manager, som skal arbejde i Trekantsområdet (Fredericia, Horsens, Vejen, Vejle og Vojens) for at styrke Unicons position som førende på markedet.

Som Key Account Manager hos Unicon er din primære opgave at sikre, at kunden oplever, at samhandelen foregår på et højt professionelt niveau – og kunden får, hvad de efterspørger og mere til.

Til gengæld kan vi tilbyde et udfordrende og alsidigt job med en høj grad af frihed under ansvar samt en stor og bred kontaktflade i en dynamisk virksomhed. Unicon gennemlever i disse år en større kulturforandring, hvor du vil være med til at ændre markedsapproach’en og sætte nye standarder i markedet og samtidig fastholde de stærke dele af de gamle kulturer.

Vi leder derfor efter en person, der evner at gå forrest, som er initiativrig, målrettet og ikke mindst omstillingsparat.

Unicon leverer færdigblandet beton af høj kvalitet til byggeprojekter i hele Danmark. Unicon er markedsledende på sit felt og en del af Aalborg Portland.

Som kundeansvarlig skal du sikre opfølgning på omsætning, lønsomhed, relationer, projekter m.m. for herved at tilbyde relevante Unicon-løsninger og -serviceydelser. Desuden vil du være ansvarlig for planlægning, gennemførelse og opfølgning af salg inden for dit eget geografiske salgsområde.

Kunderne serviceres i tæt samarbejde med de lokale områdechefer og vores nationale kundeservicecenter. Vores nationale Kundeservicecenter, der varetager tilbuds- og ordrebehandling i tæt samarbejde med Key Account Managers og områdechefer. Du vil være en del af det nationale salgsteam og vil referere til salgsdirektøren.

Af arbejdsopgaver kan nævnes:

  • Varetagelse af salg af fabriksbeton og tillægsydelser – herunder service til udvalgte firmakunder med vægt på at opnå det bedste resultat på kort og lang sigt
  • Udarbejdelse af salgsplaner, der understøtter de opstillede salgsmål for eget geografisk område
  • Etablering af varige relationer til kunder i området – og løbende at følge op på samhandelen samt sikre maksimal kundetilfredshed

Du vil arbejde ud fra vores fabrik/kontor i Vejle og du må forvente en del kørsel indenfor dit eget salgsområde.

Om dig

Vi forventer, at du har erfaring med B2B-salg og har en relevant kommerciel og teknisk baggrund. Erfaring med salg indenfor byggebranchen kan være en fordel.

Du evner at afdække og tilfredsstille kundernes behov samtidig med, at du udviser opmærksomhed på økonomiske aspekter af samhandelen.

Derudover forventer vi, at du er:

  • stærk til at opbygge gode relationer til dine kunder
  • udadvendt og har en proaktiv adfærd til salgsarbejdet
  • forretningsorienteret og kan identificere salgsmuligheder samt holder dig opdateret på tendenser, udvikling og konkurrenter i markedet
  • struktureret og metodisk

Vi har ingen krav til en specifik uddannelse – men en kommerciel eller teknisk uddannelse kan være et plus.

Kontakt og ansøgning

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte salgsdirektør Peter Krogh på mobil 2287 5177 eller HR Partner Torben W. Skaaning på mobil 2048 6798.

Er du interesseret, så send venligst din ansøgning og dit CV via stillingsannoncen på vores hjemmeside inden den 28. februar 2017.

Om Unicon

Unicon producerer og sælger fabriksbetonløsninger i Danmark, Norge og Sverige. Unicon er Skandinaviens førende udbyder af fabriksbeton og indgår som et forretningsområde i Aalborg Portland, der er en del af den italienske Cementir koncern.

For yderligere information se www.unicon.dk og www.aalborgportland.com.