WORKING WITH US

Vi søger en initiativrig og ansvarsbevidst elektrikerlærling med ambitioner

Danmark

Ansøgningsfrist
01/05/2017

Elektrikerlærlinge

 

Er du interesseret i at starte din karriere i en spændende højteknologisk procesvirksomhed med varierende arbejdsopgaver? Vi søger en initiativrig og ansvarsbevidst elektrikerlærling med ambitioner.

 

Hos Aalborg Portland får du en uddannelse i særklasse. Vi har tilrettelagt et spændende uddannelsesforløb, hvor der bliver skabt sammenhæng mellem din praktikperiode og dine skoleophold.

 

Bliv en del af en verdensførende højteknologisk procesvirksomhed

Cement og beton er de mest anvendte byggematerialer i verden, og de positive miljøegenskaber ved cement og beton er veldokumenterede. Aalborg Portland er en af de største producenter af grå cement i Norden og verdens ledende producenter af hvid cement. Produkterne er nyttige og vigtige i forhold til samfundets klimaudfordringer. Vi har fokus på bæredygtighed og ansvar for miljøet ved udvikling og fremstilling af produkterne. 

 

 

Aalborg Portland skaber udviklingsmuligheder

Vi tilbyder et spændende job i en international kon­cern. Vi har det højst procentuelle antal lærlinge blandt procesindustrivirksomheder i Danmark.  Vi giver plads til forskellighed og initiativ, og du får mulighed for at forme fremtiden sammen med os. Du vil komme til at arbejde i et travlt miljø med en uformel og humoristisk omgangstone, hvor der er gode kolleger, som er parat til at give en hjælpe hånd. Dine daglige opgaver vil blandt andet være:

  • fejlfinding på svagstrøms- og stærkstrømsstyringer
  • udskiftning af komponenter
  • procesregulering
  • PC-styring
  • PLC-programmering

Udover den praktiske uddannelse vil du blive tilknyttet skoleop­hold på Tech College Aalborg.

 

Hvem er du?

 

Du skal som minimum have gennemført 9. eller 10. klasse, og gerne gå på/have gennemført grundforløb 2 med speciale indenfor styring og regulering. Som person har du flair for fejlfinding, initiativrig og fleksibel. Du er ansvarsbevidst og god til at arbejde såvel selvstændigt som sammen med andre. Derudover er det vigtigt, at du kan bevare overblikket i pressede situationer.

 

Lyder det som dig, har du gode chancer for at starte som lærling hos os.

 

Kontakt

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved at kontakte Electrical Supervisor Poul Martin Møller på tlf.: 2429 1418 eller Electrical Manager Per Grønlund Møller på tlf.: 2429 1245.

 

Send din ansøgning via vores rekrutteringssystem, hvor du kort fortæller om dig selv, skoleforløb, fritidsinteresser og jobs samt dine planer for fremti­den. Du er også meget velkommen til at vedhæfte eksamensbeviser og udtalelser.