ABOUT USAalborg Portland fylder 125 år

Den 16. oktober var det 125 år siden Aalborg Portland blev grundlagt.

Historien om Aalborg Portland går tilbage til 1889, da købmanden Hans Holm og de tre ingeniører Frederik Læssøe Smidth, Poul Larsen og Alexander Foss grundlagde Aalborg Portland Cement Fabrik A/S på herregården Rørdal – øst for Aalborg. De havde næppe nogen forestilling om, at den virksomhed, de etablerede, skulle strække sig mere end et århundrede frem i tiden, men faktum er, at vi nu holder 125 års jubilæum.

Med udgangspunkt i fabrikken i Rørdal har Aalborg Portland gennem årene leveret cement til kunder over hele verden. Cement er hver dag med til at virkeliggøre menneskers drømme om boliger, infrastruktur og bygningsværker, når arkitekter, ingeniører og producenter søger nye anvendelsesområder. Cement binder verden sammen.

Historien har lært os, at en virksomhed som vores bliver nødt til at befinde sig i en konstant udvikling. Vi har formuleret et løfte til vores kunder med visionen: We make it easy to build with ambition. Det skal vi leve op til hver dag. Vi skal forbedre vores produkter og services og samtidigt tage ansvar for mennesker og miljø.

Jubilæet markeres med en reception for vores samarbejdspartnere, der i øvrigt afholdes på 10 års dagen for Cementirs overtagelse af Aalborg Portland:

Onsdag, den 29. oktober 2014, kl. 14.00 – 17.00,
på fabrikken i Aalborg, Rørdalsvej 44, Aalborg Øst.

I stedet for eventuelle gaver beder vi om, at der indbetales et beløb, stort eller lille, til Røde Kors – mrk. Aalborg Portland og samarbejdspartnere. Røde Kors kæmper i øjeblikket hårdt for bl.a. at bremse ebolasmitten i Vestafrika.
Indbetaling til konto: 4183 – 7380879, Danske Bank.